Bericht(en) van de bezoeker in het gastenboek!

Bericht(en) van de bezoeker in het gastenboek!

Gastenboek

Totaal 55 Berichten.

Compliment

mijn complimenten voor je site(s)! Ook voor een beginnende/ori├źnterende zoeker bevat deze veel waardevolle en ook interessante info.

Mooi en overzichtelijk

Hallo Sandra,

Zoals je weet slechts twee jaar met de detector op stap.
Net zo verslavend als . . . . Ik geniet elke dag van de nieuwtjes op facebook.
Bodemvondsten-SN is geweldig, maar deze site ziet er ook meer dan gelikt uit.

Hoop nog lang te mogen genieten van jouw site en facebook.

Groet
Riemer Heinen

Zoek zoekmaat

Hallo Sandra.

Mijn compliment voor jouw site en de inhoud daarvan, klasse.
Ik ga de aanbevolen instellingen uitproberen op mijn Deus.
Verslag komt dus nog van mij.

Ik zoek nog een zoekmaat in de omgeving Goor, wie.
Ben een 65+

Wim

Mooie site lang niks van je gehoord.
Ik herken de vondsten wel .
mooi gr wim

Leuk

Wat een mooie site Sandra
Leuk en duidelijk met prachtige vondsten
Ga zo door met deze prachtige hobby
Groet Kees

Goede site!

Hoi Sandra,

ik kom bij toeval op je site, omdat ik probeer een romeinse munt te determineren. Wat een ontzettend mooie site heb je en super goed in elkaar gestoken.
Ik zal hem in de toekomst zeker in de gaten gaan houden voor nog meer interessante inhoud en eventueel toegevoegde top vondsten!!

Groetjes Linda

Minerva

Dag Sandra, ik stuit toevallig op je afbeelding van het Minerva applique.
Prachtig. Rond 1990 heb ik er ook een gevonden in de canabae van het 10e legioen in Nijmegen. Ligt ergens in museum Het Valkhof. Echter.... de "mijne" is een man met geprononceerde adamsappel en hij heeft op zijn borst niet een stuk bergkristal (?) maar een klinknagel in de vorm van een kind. De vader is, als handvat o.i.d. , met zijn kind aan een vat verklonken. Aan de vondst is niet veel wetenschappelijke aandacht geschonken.Hoe kan ik je een afbeelding sturen?

CTX3030

Hoi Sandra. We kennen elkaar nog wel van een dagje zoeken
bij de rivieren weet je nog? Ik heb de CTX3030 nu een half jaar en ik ben bijna op het punt om hem aan de kant te zetten.(Tja, eigenwijze Deus zoeker he) Precies wat je schreef in je TIPS topic. Iedere keer kies ik toch om met de Deus op pad te gaan terwijl ik zoveel goeie verhalen hoor over die CTX. Zodra ik dan een keer de CTX meenam werd ik gek door de VDI indicator die 70% van de signalen de verkeerde VDI gaf terwijl deze VDI indicator van de CTX juist zo geroemd wordt. Op het Coins programma graaf ik te veel ijzer op. Tja, hoge toon is graven..hmmm weer ijzer. Nu heb ik net jouw instelling met High Trash erin gezet en ga dit een tijdje proberen. Ik weet gewoon dat deze machine veel dieper gaat in bepaalde omstandigheden zoals droogte of dikke kleigrond. Dus ik geef het een kans en ik hoop dat ik het geduld heb dat we vrienden worden. Alvast bedankt voor je uitleg en je tips. Groeten van Erik

inspiratie

Halla Sandra,

Ik ben zo vrij om je even te complimenteren over de wijze waarop je bezig bent met jouw passie, ook de mijne dus en deze week krijg ik mijn nieuwe ctx3030 met extra grote schijf binnen. lees de op je tips pagina goede en handige zaken!

Nogmaals dank en zal aan je woorden denken om de ctx3030 niet in de hoek te gooien als ik er niet uitkom, nu eigenaar van een nieuwe equinox800 en xp deus wordt ingeruilt en eind deze week komt de ctx3030 erbij en ben benieuwd.

vriendelijke groeten,

Bert

Schitterend

Hallo sandra,

Wat een mooie site en wat een prachtige vondsten heb je in die korte tijd al bij elkaar gescharreld zeg.
Daar zitten heel wat kippevelmomentjes tussen.

Groetjes van een Collegazoeker.

Piepstok.com

Schrijf een bericht in het Gastenboek